We bouwen niet alleen voor vandaag, maar juist ook voor morgen. Elk project dat we doen, moet van toegevoegde waarde zijn op de lange termijn. Van transformaties van gebouwen tot herontwikkeling van locaties. Duurzame projectontwikkeling vergt creativiteit, energie en wilskracht, maar levert het mooiste eindresultaat op. En daar doen we het voor.

TRANSFORMATIE

Niet direct de sloopkogel ertegenaan, maar eerst op onderzoek uit. Ervaring heeft ons geleerd, dat er vaak heel veel mogelijk is met bestaande gebouwen. Zo transformeren we bijvoorbeeld kantoorgebouwen naar woningen of vinden we parels van gebouwen, die we een tweede leven geven. Tegenwoordig zoekt men steeds vaker naar verrassende huisvesting of originele gebouwen, en laten wij daar nu juist oog voor hebben. Wij zijn goed in het ontdekken en in kaart brengen van de potentie van dit soort gebouwen en locaties. Goede transformatieprojecten zijn van maatschappelijke meerwaarde voor de omgeving, en wij zijn daar dan ook graag mee bezig!

HERONTWIKKELING

Soms is een locatie aan het eind van haar latijn en is het simpelweg niet meer rendabel om te transformeren. In zo’n geval onderzoeken we of we de locatie eventueel kunnen herontwikkelen. Als ons uitgebreide onderzoek aantoont dat dit mogelijk is, gaan we plannen maken om de plek van een nieuwe functie te voorzien. Door middel van integrale herontwikkeling geven we wijken of buurten een nieuwe impuls. En dat trekt weer nieuwe mensen en andere doelgroepen aan, waardoor we een buurt of wijk nieuw leven in kunnen blazen.

PROJECTONTWIKKELING IS EEN BIJZONDER VAK

Vanwege de complexiteit in regelgeving, financierbaarheid en diversiteit in gebruikerswensen en -eisen is projectontwikkeling een multidisciplinair vak. En juist daarom hebben wij een grote diversiteit aan mensen bij ons werken. Zo heeft iedereen een toegevoegde waarde vanuit zijn of haar expertise. Om deze reden voelen wij ons comfortabel bij complexe binnenstedelijke opgaven, het is integraal, complex en heeft zin. Als team dragen we graag bij aan duurzame, vitale woon- en winkelgebieden waar zowel particulieren als ondernemers zich prettig voelen.

Een afspraak maken of een vraag stellen? Bel of mail ons gerust!