Uit economisch onderzoek is gebleken dat het centrum van Raamsdonksveer behoefte heeft aan een aanvullende supermarkt, dit heeft geresulteerd in een eerdere tot stand gekomen overeenkomst met Lidl. Daarbij start deze week  de verkoop van de ca. 840 m² aan commerciële ruimte, bestemd voor winkels, dienstverlening en horeca.

Het nieuwbouwproject www.Keizersdijk14-24.nl bevindt zich in het gezellige historische centrum van Raamsdonksveer en is gelegen nabij het al bestaande P-terrein Touwbaan met de beschikking over 195 parkeerplaatsen. De nieuwe commerciële ruimtes sluiten door de accenten in de gevels en nokhoogtes naadloos aan op het huidige, reeds gevarieerde gevelbeeld in de Keizersdijk.

Dankzij de ideale ligging tussen de nieuw te vestigen Lidl en de later geplande nieuwe Bibliotheek, is de locatie geschikt voor veel branches. De nieuwe Lidl en de overige winkels maken een aangenaam combinatiebezoek mogelijk.  De nieuwe ontwikkeling van de Keizersdijk zal hierdoor een weer levendige straat tot gevolg hebben, passend bij een grote stroom passanten.

Naar verwachting start de bouw van de bouw Q4 2015, die vervolgens in het Q2 van 2016 wordt opgeleverd.

Een grote stap in de revitalisering van het centrum van Raamsdonksveer is aanstaande!

Voor informatie over verhuur of verkoop kunt u rechtstreeks terecht bij KIKX Development via (010) 475 55 74 of stuur een e-mail naar info@kikx.nl. Meer informatie over de commerciële ruimtes is te vinden op:

www.keizersdijk14-24.nl
www.kikxdevelopment.nl