Services

Ontwikkelen gaat voor GetYourKikx verder dan bouwen voor vandaag. We bouwen juist voor de toekomst en de komende generaties. Ieder project dat we doen, moet toegevoegde waarde hebben op de lange termijn. Van transformaties van gebouwen tot locaties volledig herontwikkelen. Duurzame projectontwikkeling vergt creativiteit, energie en wilskracht, maar levert het mooiste eindresultaat op. Daar doen we het voor!

Nieuwbouw

Transformatie

Voordat de sloopkogel er tegenaan gaat, brengen we alle mogelijkheden in kaart en onderzoeken we de kansen met de meeste potentie. We weten uit ervaring dat er vaak heel veel mogelijk is met bestaande gebouwen. Kantoorgebouwen transformeren we bijvoorbeeld tot woningen of vinden parels van gebouwen die we op een andere manier een tweede leven geven. Steeds vaker zoekt men naar verrassende huisvesting of originele gebouwen, en laten wij daar nu juist oog voor hebben. Wij zijn goed in het ontdekken en in kaart brengen van de potentie van dit soort gebouwen en locaties. Goede transformatieprojecten hebben een grote maatschappelijke meerwaarde voor de omgeving. Precies waar het bij GetYourKikx allemaal om draait.

Herontwikkeling

Soms is een locatie aan het eind van haar latijn en is transformeren simpelweg niet rendabel. In zo’n geval onderzoeken we of herontwikkeling mogelijk is. Als ons uitgebreide onderzoek aantoont dat dit mogelijk is, maken we plannen om de locatie een nieuwe invulling en functie te geven. Door middel van integrale herontwikkeling geven we wijken of buurten de nodige impuls en veranderen we deze in aantrekkelijke en gewilde hotspots.

Markten & Services

Projectontwikkeling is vanwege de complexiteit in regelgeving, financierbaarheid en diversiteit in gebruikerswensen en -eisen een multidisciplinair vak. GetYourKikx heeft de juiste kennis en expertise in huis en haakt indien nodig betrouwbare vakspecialisten en samenwerkingspartners aan, waardoor wij een grote diversiteit aan services bieden. Complexe binnenstedelijke uitdagingen gaan we zo vol vertrouwen aan en zetten ons in voor duurzame gebiedsontwikkeling waar alle eindgebruikers zich prettig voelen.

Woningen

 

Commercieel

 

Parkeervoorzieningen

 

Projectontwikkeling

 

Projectmanagement

 

Conceptontwikkeling

 

Tenders en Selecties

 

Conceptontwikkeling

 

Advies en Consultancy 

Woningen

Commercieel

Parkeervoorzieningen

Projectontwikkeling

Projectmanagement

Conceptontwikkeling

Tenders en Selecties

Advies en Consultancy

Recente Projecten

Nieuwbouw

De Hofdame

Barendrecht

Nieuwbouw

Het Bosbad

Eindhoven

Commercieel

Nieuw Kralingen

Rotterdam