Experts in multifunctionele projectontwikkeling

Samen met een divers team werken we dagelijks vol energie aan transformaties, (her)ontwikkelingen en nieuwbouwprojecten. We richten ons op multifunctionele vastgoedontwikkeling. We zijn met name binnen de Randstad en het midden van het land actief, hoewel onze ambities geen grenzen kent en we ook daarbuiten graag bijzondere plekken realiseren.

 

Missie

Wij ontwikkelen samen met onze partners bijzondere plekken voor toekomstige generaties. We dragen als initiator of gedelegeerd ontwikkelaar onze verantwoordelijkheid voor onze partners en toekomstige generaties en opereren als creatieve realisten.

Creatieve Realisten

Duurzame en levendige leef-en woonomgevingen realiseren geeft ons een kick. Wij houden van ons vak en maken ons graag los van vaste kaders zónder onszelf te verliezen in onhaalbare dromen. Wij creëren levendige omgevingen door (missende) essentiële functies toe te voegen, te behouden en of te versterken.

Gedelegeerd Ontwikkelaar

De rol van (onafhankelijke) gedelegeerd ontwikkelaar past GetYourKikx goed. We maken het leven van vastgoedeigenaren en eindgebruikers graag makkelijker door werk uit handen te nemen en zelfstandig en onafhankelijk het ontwikkelproces te leiden. Vol vertrouwen en aangemoedigd door onze kennis en expertise durven wij daarbij weloverwogen risico’s te nemen en verantwoordelijkheden te dragen.

Risicodragend Ontwikkelaar

Projecten met een diepere betekenis zijn het waard om risico’s voor te nemen. Bij GetYourKikx houden we wel van een uitdaging en starten als risicodragend ontwikkelaar regelmatig uit eigen initiatief betekenisvolle projecten op. Bijzondere plekken realiseren we niet alleen. We geloven in gelijkwaardig partnerschap, waarbij we allemaal nat worden wanneer het regent. En als er taart op tafel staat, delen we. Allemaal!

Creatieve Specialisten

Van creativiteit en enthousiasme geen gebrek bij GetYourKikx. Ons team bestaat uit een hechte club ervaren vakspecialisten en hebben een betrouwbaar en bewezen netwerk aan partners om ons heen. Binnen ons team vind je een veelzijdigheid aan opleidingen en karakters. Ieder met passie voor zijn of haar vakgebied, waardoor we excellent presteren. Iedere keer!

We helpen elkaar en vullen elkaar aan binnen de projecten waar we aan werken. Een succesformule dat ons sterker maakt, vertrouwen bouwt en iedere dag weer zorgt voor een glimlach. Zo blijven we van elkaar leren, met het mooiste resultaat voor onze klanten tot gevolg. Want wie plezier heeft in zijn werk, levert altijd betere prestaties.

Maak kennis met ons team.

Bart van Sliedregt

Bart van Sliedregt

Partner / Ontwikkelaar

Job van Adrichem

Job van Adrichem

Partner / Ontwikkelaar

David van Sliedregt

David van Sliedregt

Marketing & Sales

Op zoek naar de juiste Kikx?

Bijzondere plekken realiseren begint bij een goed gesprek en lekker bakkie koffie. Neem contact op en Get Your Kikx! 

Onze Kernwaarden

GetYourKikx zet zich in voor betekenisvolle projecten met een diepere betekenis. Onze norm zijn projecten die een positieve impuls geven aan onze leef- en woonomgeving waarbij we geleid worden door onze kernwaarden: creativiteit, flexibiliteit en lef. Niet zomaar mooie woorden; het zijn gedeelde waarden die diepgeworteld zitten binnen ons team en het hart vormen van onze missie.

Creativiteit

Duurzame projectontwikkeling vraagt om ongekende creativiteit. Precies waar we goed in zijn en om bekend staan. GetYourKikx realiseert unieke en inspirerende projecten. Creatief denken brengt ons voorbij de gebaande paden, waardoor we op nieuwe ideeën komen en innovatieve oplossingen vinden. Het is deze eindeloze bron van inspiratie waarmee we de norm uitdagen en grenzen verleggen.

Flexibiliteit

Een ding weten we zeker, in de wereld van projectontwikkeling is verandering de enige constante. Bij GetYourKikx omarmen we verandering en bewegen we flexibel mee zonder ons doel uit het zicht te verliezen. Volgens ons de enige manier om succesvol te zijn en blijven binnen een continu veranderende markt. We deinzen niet terug voor strakke deadlines, complexe bouwvoorschriften of onverwachte plotwendingen. Flexibiliteit is ons geheime wapen binnen een sector die soms zo stug is als een betonnen muur.

Lef

Het onbekende intrigeert ons. GetYourKikx gaat verder waar anderen twijfelen. Sterker nog we trotseren de grenzen van het conventionele en dagen de status quo uit. Of het nu gaat om het herbestemmen van vergeten gebouwen of het creëren van gedurfde ontwerpen, we gaan altijd voor de Kikx!