Samen met een divers team werken we dagelijks vol energie aan transformaties, (her)ontwikkelingen en nieuwbouwprojecten. Hierbij hebben wij een sterke focus op multifunctionele plannen. Onze focus ligt in eerste instantie op de Randstad en het midden van het land, met name in en rondom de grote steden (Rotterdam, Utrecht, Den Haag). Daarmee sluiten wij overigens ontwikkelingen op andere locaties zeker niet uit.

Get Your

KIKX

Wij krijgen energie van het uitoefenen van ons vak en steken deze met hart en ziel in haalbare dromen. “Wat wij doen moet zin hebben”. Ruimtelijke ingrepen moeten kwaliteit hebben én lang meegaan; ze zijn van grote invloed op het functioneren van een stad en de mensen die erin leven. Daarom kijken wij altijd verder dan onze eigen neus lang is.

Onze Werkwijze

Wij houden van een helder proces met alle betrokkenen en deskundigen en zorgen dat iedereen op het juiste moment aan tafel zit. Samen werken wij met spirit vanuit heldere ambities en doelen waardoor wij aanwijsbaar van toegevoegde waarde zijn. Als initiatiefnemer of als (gedelegeerd) partner bedenken wij passende antwoorden op de vragen die ons worden voorgelegd.

Risicodragend ontwikkelaar

Als zelfstandig ontwikkelaar nemen wij het initiatief en treden wij risicodragend op. Daar waar anderen wellicht bruikbare locaties over het hoofd zien, zien wij potentie op binnenstedelijke locaties. Waar nodig zoeken we de kennis en kunde van derden om een project vlekkeloos te laten verlopen.

Gedelegeerd ontwikkelaar

Als gedelegeerd ontwikkelaar zijn we verantwoordelijk voor (delen van) het totale projectontwikkelingsproces. Met genoeg capaciteit en specialistische en specifieke kennis kunnen we de projecten gestroomlijnd laten verlopen. Met ons flexibele team kunnen we snel schakelen, houden we alles strak in de gaten en bouwen we samen aan bijzondere projecten.

Ons Team

Wij beschikken over een enthousiast en hecht team van specialisten. Een veelzijdigheid aan opleidingen en karakters. Ieder met passie op zijn of haar gebied; noodzakelijk om excellent te presteren. Zo helpen wij elkaar binnen de projecten waar we mee bezig zijn. Dat maakt ons sterker, geeft meer vertrouwen en zorgt voor een glimlach. Zo leren wij iedere dag en daar plukt onze klant de vruchten van. Want wie plezier heeft in zijn werk, levert altijd betere prestaties.

  • BART VAN SLIEDREGT
    BART VAN SLIEDREGTDirecteur
  • BRIGITTE VEER
    BRIGITTE VEERManagement Assistant
  • JOB VAN ADRICHEM
    JOB VAN ADRICHEMOntwikkelaar