Op deze zonovergoten dag tekenden @Martin Beukeboom namens @Dura Vermeer Bouw Zuid en @Bart van Sliedregt namens @Vijfmans Vastgoed B.V de aannemingsovereenkomst voor het project “Het Bosbad” in Meerhoven-Eindhoven.

Aan de rand van de groene wijk Meerhoven wordt straks een nieuw stuk bosrijk landschap aangelegd, waarin dit iconische kleinschalige appartementengebouw met bijzondere vormgeving uitstekend tot zijn recht komt. In totaal komen er 20 luxe en duurzame appartementen in Het Bosbad.

Het project scoort een gemiddelde GPR van 8.7 en binnen Het Bosbad staan circulariteit en demontabel bouwen hoog in het vaandel. Het past dan ook in de ambitie van KIKX voor de komende jaren om zich te richtten op de realisatie van duurzame en onderscheidende woningbouwprojecten.

Eind Mei is het bouwplan positief beoordeeld door de welstandscommissie van de gemeente Eindhoven en werd omschreven als een van de meest aansprekende bouwplannen in Eindhoven van het moment. Dat is met recht iets om trots op te zijn!

Voor beide partijen is de ondertekening van deze overeenkomst een mooie mijlpaal in de samenwerking en we kijken uit naar de start van de werkzaamheden.