Na anderhalf jaar bouwen vierde KIKX Development met alle betrokkenen en bewoners van de wijk zondag 25 mei jl. de opening van de Beijerlandse Brug te Rotterdam.

Nel Noel, voorzitter van de gebiedscommissie Feijenoord, verrichtte met ontwikkelaar Niels van der Zwan van KIKX de officiële handeling. Daarna barstte het feest onder begeleiding van brassband Unicum met sambadanseressen los! Zij maakten Caribische muziek en dansten op de fysieke “Beijerlandse Brug”, gelegen boven de nieuwe Beijerlandse Passage.

Alle zes winkels en de supermarkt zijn verhuurd en de 25 woningen zijn verkocht! KIKX heeft de 3.300 m2 winkelvloer, 22 appartementen, 3 stadswoningen en een dubbellaags parkeerdek (laag 1 openbaar voor de winkels, laag 2 privé voor de bewoners) op Rotterdam-Zuid voor eigen risico ontwikkeld. De Beijerlandse Brug zal haar functie in de wijk Feijenoord zeker gaan krijgen. Met ambitieuze en gemotiveerde ondernemers, die uit de wijk zelf komen, en met enkele landelijke formules verbindt het grootwinkelbedrijf en couleur locale.

Verbinden is wat KIKX voor ogen staat. Net zoals de winkels en appartementen mensen dichter bij elkaar brengen, ondersteunt KIKX Hockeyclub Feijenoord, omdat wij van mening zijn dat ook sport mensen dichter bij elkaar brengt.

 

KIKX brak ter gelegenheid van de opening van de Beijerlandse Brug een lans voor het initiatief voor ”de Zuiderling”. Ook dit initiatief staat voor verbinden, brengt meer cohesie in de wijk en breder op nog heel Zuid en brengt mensen met elkaar in contact. Net zoals KIKX dat met haar ontwikkelingen wil doen. Verbinden.

 

Voor meer informatie over dit mooie initiatief verwijzen wij u naarwww.dezuiderling.nl.