Op 24 mei jl. ging de eerste paal de grond in voor fase I en II van het project ‘Wonen aan de Peppelweg’ in Rotterdam-Schiebroek. De 44 woningen in de populaire ‘jaren ’30-stijl’ met de woonkwaliteit van nu en met ruime tuinen, waren in een mum van tijd verkocht.

In januari 2017 verwachten we dat er aangevangen wordt met de sloop zodat in het tweede kwartaal de eerste paal van Fase III geslagen kan worden.

In Fase III is nog plaats voor 19 woningen, ditmaal in vijf woningtypes maar met wel dezelfde aansprekende architectuur als Fase I en II, die zo passend is voor Tuindorp Schiebroek.

Samen met fase I en II vormt dit gebied een harmonieuze eenheid met de wijk waarin vooral steeds meer (jonge) gezinnen zich helemaal thuis voelen. Wat blijft is de goede winkelstraat, de groene omgeving, de beschikbare scholen en het uitstekende openbaar vervoer naar zowel Rotterdam Centrum als de Haagse regio (Randstadrail!).

De belangstelling is enorm. Naar verwachting zullen deze laatste 19 woningen ook snel verkocht worden. De locatie is gewild en de VON-prijs van een woning is vanaf € 257.500,-. Hiervoor krijgt de koper een woonoppervlak van ca. 116 m², op eigen grond met een voor- én achtertuin. Daarbij maakt de huidige lage hypotheekrente het aantrekkelijk om nu een woning te kopen.

U kunt zich inschrijven vanaf 5 oktober 2016 via WWW.WONENAANDEPEPPELWEG.NL

Meer informatie krijgt u via Spindler NVM Makelaars (010 418 05 15) of TW3 Makelaars

(010 300 71 17).