Een lokale partij tekende net voor de zomervakantie het koopcontract van de laatst beschikbare  commerciële ruimte aan de Keizersdijk 14-24 te Raamsdonksveer.

Citaat koper: De reden dat ik deze unit heb gekocht is omdat ik geloof in de ontwikkeling die het centrum, als gevolg van jullie initiatief en de beweging die dit tot stand heeft gebracht in de rest van het centrumgebied, de komende jaren zal doormaken. 

Het nieuwbouwproject bevindt zich in het gezellige historische centrum van Raamsdonksveer. Onderdeel van het revitalisatieproject door KIKX Development B.V. is de enorme winkel van Lidl van maar liefst 1.860 m². De nieuwe commerciële ruimtes (zes)sluiten door de accenten in de gevels en nokhoogtes naadloos aan op het huidige, reeds gevarieerde gevelbeeld in de Keizersdijk.

Het project van RPHS+ heeft een ideale ligging tussen de Lidl en de nieuwe Bibliotheek.  KIKX was de eerste partij van buiten Raamsdonksveer die investeerde in het centrum. Inmiddels zijn andere partijen gevolgd.

Bekijk het korte filmpje om het hele bouwproces en het uiteindelijke resultaat te zien. Gemaakt door www.Suprmen.com om het resultaat te bewonderen. https://www.youtube.com/watch?v=2UYj8BxywBM

KIKX Development werd tijdens alle transacties begeleid door Joosen Bedrijfsmakelaars uit Raamsdonksveer.