Wonen aan de Peppelweg, succesproject in Rotterdam-Schiebroek

Het kan anno 2015 weer, een succesvol nieuwbouwproject met eengezinswoningen. Ook Rotterdam kent er inmiddels gelukkig een aantal. ‘Wonen aan de Peppelweg’ is een goed voorbeeld van zo’n nieuw succesproject.

KIKX Development en Dura Vermeer Bouw Zuid West zijn in de zomer van 2014, samen met Stichting Havensteder en de gemeente Rotterdam, de uitdaging aangegaan om de stilgevallen herontwikkeling van het gebied ‘Lupine’ rondom de Peppelweg in Schiebroek nieuw leven in te blazen. De woningontwikkeling maakt deel uit van de bredere gebiedsontwikkeling in tuindorp Schiebroek. Een nieuwe bestemming met grondgebonden koopwoningen moet het karakter en de leefbaarheid van de wijk terugbrengen, behouden én versterken. De in totaal 63 woningen in de populaire ‘jaren ’30-stijl’ met de woonkwaliteit van nu, met ruime tuinen en veel individueel te kiezen opties, geven antwoord op de marktvraag en een nieuwe impuls aan deze al gezellige wijk. De woningen zijn te koop vanaf ca. € 245.000,=. Hiervoor heeft u een woning van ca. 116 m² gelegen op eigen grond met een voor- en achtertuin.
De verkoop van de eerste fase met 26 woningen start deze zomer en verloopt via de makelaars TW3 en Splindler. Voor meer informatie over de woningen kunt u de projectwebsite, www.wonenaandepeppelweg.nl  bezoeken.