In 2017 ontwikkelt KIKX Development 10 luxe design woningen vanaf 180 m2 woonoppervlak in Barendrecht. Aan de welbekende Voordijk worden een twee-onder-één-kapwoning en 8 geschakelde woningen gebouwd in een klassieke boerderij-opstelling.

De woningen kenmerken zich door een zeer moderne bouwstijl, zijn uiterst duurzaam en voorzien van een hoog wooncomfort. Daarnaast krijgen kopers de mogelijkheid om hun woning volledig naar eigen wens af te laten werken.
De naam ERF357 verwijst naar de boerderij-indeling van het terrein en het adres aan de Voordijk. De buitenruimte wordt ontworpen door een landschapsarchitect. Dankzij de kleinschaligheid van het project en doordat het erf slechts één toegangsweg heeft zijn rust en veiligheid gewaarborgd.

De voorverkoop van de woningen start medio maart. Geïnteresseerden kunnen nu al op de hoogte blijven door zich in te schrijven op www.ERF357.nl. Wij verwijzen u naar onze trailer https://www.youtube.com/watch?v=SlGBs9ujdGk Bel voor meer informatie met Bremmer Makelaardij 078-677 27 92.