Op 27 oktober jl. organiseerde KIKX Development BV voor het eerst een event voor relaties met een management ondersteunende functie.

Met regelmaat spreekt men elkaar of wordt er druk gemaild voor afspraken in te plannen voor directie of collega’s, maar een gezicht behalve via LinkedIn is er niet bij. Dit moest anders vond Brigitte Veer management assistente van KIKX Development BV. Zij nam zich voor hier verandering in te brengen en nodigde haar relaties uit voor de ‘Architectuurtour-mét-een-bite’!

Op de uitnodiging werd positief gereageerd en de opkomst en sfeer tijdens de ‘Architectuurtour-mét-een-bite’ was overweldigend. Daarbij waren de weersomstandigheden voor de tijd van het jaar ook perfect!

Tijdens deze tour startten de deelnemers bij de wolkenkrabber ‘De Rotterdam’ waar twee gidsen van De Rotterdam Tours alles vertelden over de historie van het gebied en de bouwkundige/technische aspecten van dit bijzondere gebouw. Vervolgens ging de groep naar de 31ste (!) verdieping van de Oost Toren van het gebouw waar we konden genieten van een fenomenale uitzicht op de Erasmusbrug en de stad.

Vervolgens bracht een supersnelle watertaxi de kletsende dames richting Oude Haven om vervolgens vanuit de alleroudste Rotterdamse haven een korte begeleide wandeling langs ándere bekende en historische plekken, zoals de oude haven en de kubuswoningen te maken. De deskundige gids leidde de groep daarna rond in het fantastische ‘foodwalhalla’ Markthal met het prachtige kunstwerk.

Als afsluiting van de gezellige middag werd iedereen vriendelijk ontvangen bij de Wereld van Smaak. Daar legde de chef de groep van maar liefst 23 dames uit hoe we kwaliteit kunnen herkennen als het gaat om groenten, vis en vlees. Een goed diner begint immers met het kiezen van de beste ingrediënten.

Met deze ‘oogst’ begonnen we met het bereiden van een heerlijk driegangen menu met een wisselende samenstelling.

Na het harde werken in de keuken en het vele lopen die dag genoten we met elkaar van de zeer aangename gerechten met een goed glas wijn om vervolgens na te praten over deze enorme geslaagde middag.

Dames bedankt! Zonder jullie enthousiasme was deze bijzondere kennismaking niet mogelijk geweest.

foto: “Ploegpics”