In juli 2017 startte KIKX Development BV de succesvolle verkoop van de 9 luxe design woningen gelegen aan de welbekende historische Voordijk in Barendrecht. Met gepaste trots melden wij dat alle woningen in het project ‘ERF357’ verkocht zijn. 

Tevens heeft B&W op 6 maart de zienswijzen op het plan ongegrond verklaard en hiermee is de vergunning dan ook verleend wat betekend dat er spoedig aangevangen wordt met de werkzaamheden/voorbereidingen voor de startbouw. 

De naam `ERF357` verwijst naar de boerderij-indeling van het terrein en het adres aan de Voordijk. De buitenruimte werd ontworpen door een landschapsarchitect. Dankzij de kleinschaligheid van het project en doordat het erf slechts één toegangsweg heeft zijn rust en veiligheid gewaarborgd. Het gerenommeerde architectenbureau MoederscheimMoonen  kreeg de opdracht een uniek ontwerp te maken met een architectonische knipoog naar tijden van weleer. Voor impressies van deze bijzondere woningen kunt u kijkje nemen op de site www.erf357.nl.

Over Kikx Development

KIKX Development is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in het transformeren  van binnenstedelijk gebied. KIKX voelt zich prettig bij complexe integrale transformatie vraagstukken en ziet mogelijkheden waar anderen kansen laten liggen. Het in samenwerking creëren van meerwaarde in de vorm van een prettige leefomgeving, goede huisvesting en toekomst gericht gebruik. KIKX is naast een risico dragende onderneming ook adviseur en gedelegeerd ontwikkelaar. Projectontwikkeling is een multidisciplinair ambacht en KIKX wil haar kennis en kunde graag delen. Voor meer informatie: www.kikxdevelopment.nl

De verkoop van alle woningen van dit bijzondere project kwam tot stand dankzij Bremmer Makelaars!