Op 26 augustus 2015 is uitspraak gedaan door de Raad van State, dat de centrumontwikkeling van KIKX Development in Raamsdonksveer definitief doorgang mag vinden. De nieuwe Lidl supermarkt plus de zes commerciële ruimten mogen worden gebouwd, zodat het bestaande winkelcentrum een nieuwe impuls zal krijgen. Op 30 oktober 2014 had de gemeenteraad al het voor het bouwplan gewijzigde bestemmingsplan vastgesteld, maar hiertegen was beroep ingesteld. Dit beroep is door de Raad van State “ongegrond” verklaard.

Voor Raamsdonksveer is dit goed nieuws, omdat er al vele jaren wordt gesproken over het vernieuwen van verouderde winkels langs de Keizersdijk. De Lidl supermarkt zal worden gebouwd aan het parkeerterrein Touwbaan,  dat recent door de gemeente met een doorsteek vanaf de Keizersdijk bereikbaar is gemaakt. Aan de even Keizersdijk 14 tot 26, zullen zes commerciële ruimtes worden gerealiseerd,,  geschikt voor winkel of kantoorruimte.

De Raad van State heeft vandaag de weg vrij gegeven voor het revitaliseren van het winkelcentrum van Raamsdonksveer. Na eerst de sloop en het bouwrijp maken door de gemeente, zal KIKX Development de bouwactiviteiten zo snel mogelijk aanvangen. Van de zes dagwinkels zijn via de lokale makelaars Joosen Bedrijfsmakelaars (0162) 51 3529 of Verbrugge Bedrijfsmakelaars (0162) 52 12 97 nog vier ruimtes te koop, de verwachting is dat na de zomer 2016 de eerste winkels hun deuren openen.

Voor informatie over verkoop (of verhuur) kunt u terecht bij KIKX Development via

(010) 475 55 74 of een e-mail naar info@kikx.nl. Meer informatie over de  commerciële ruimtes is te vinden op:

www.keizersdijk14-24.nl
www.kikxdevelopment.nl