Op de zonovergoten middag op 12 mei jl., vierden Dura Vermeer Bouw Rosmalen en KIKX Development het bereiken van het hoogste punt van de realisatie van de nieuwe Lidl-supermarkt en de dagwinkels aan de Keizersdijk te Raamsdonksveer. Dit deden zij geheel volgens traditie met door KIKX verzorgd “PANNENBIER” en het hijsen van ieders vlag.

Eind oktober vorig jaar is Dura gestart met de bouw en in een periode van nog geen zeven maanden is de laatste hand gelegd aan het hoogste punt, de beplate dakvloer van de Keizersdijk 14 en dat was alle reden voor een gezamenlijk feestje! Onder het genot van hapjes uit de frietwagen van De Gezellige Brabander en drankjes van Boelaars Zalencentrum, hebben Dura, haar onderaannemers, KIKX en kopers even stilgestaan bij de dagelijkse prestaties die buiten in weer en wind (en zon) worden geleverd.

Het nieuwbouwproject Keizersdijk 14-24 bevindt zich aan de Keizersdijk in het gezellige historische kernwinkelgebied van Raamsdonksveer en is gelegen nabij het al bestaande P-terrein Touwbaan met liefst 195 gratis parkeerplaatsen. De nieuwe commerciële ruimtes sluiten door de accenten in de gevels en nokhoogtes naadloos aan op het huidige, reeds gevarieerde gevelbeeld aan de Keizersdijk.

De kopers van de commerciële units kijken uit naar het moment van oplevering, naar verwachting rond de komende bouwvak, om te kunnen aanvangen met de afbouwwerkzaamheden waarna zij snel hun deuren zullen openen.

Er is nog een beperkt aantal commerciële units beschikbaar voor verkoop of verhuur. Voor meer informatie kunt u terecht bij KIKX Development via (010) 475 55 74, via info@kikx.nl, of kijkt u op:
www.keizersdijk14-24.nl
www.kikxdevelopment.nl

Direct contact met de makelaars:
Joosen Bedrijfsmakelaars (0162) 51 35 29
Peter Joosen

Van de Water Makelaars (076) 524 15 55
Christianne Voeten