Algemeen

GetYourKikx en alle tot haar groep behorende ondernemingen zijn bedrijven die actief zijn in de vastgoed sector. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze juridische kennisgeving en de voorwaarden die hierin zijn uiteengezet. Wij raden u aan deze kennisgeving zorgvuldig te lezen voordat u onze website gebruikt.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan veranderen zonder kennisgeving. GetYourKikx streeft ernaar om de informatie op deze website correct en actueel te houden, maar wij garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico.

Intellectueel Eigendom

Alle content op deze website, inclusief teksten, video’s, afbeeldingen, logo’s, en andere materialen, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de content van deze website zonder schriftelijke toestemming van GetYourKikx te reproduceren, verspreiden, wijzigen, of gebruiken voor commerciële doeleinden.

Aansprakelijkheid

GetYourKikx aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, inclusief verlies van gegevens, winst, of bedrijfsschade, die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt gelinkt vanaf onze website.

Toepasselijk Recht

Deze juridische kennisgeving valt onder de Nederlandse wetgeving. In geval van geschillen is de Nederlandse rechter exclusief bevoegd.

Contact Voor vragen over deze juridische kennisgeving of andere juridische zaken kunt u contact met ons opnemen via:

KIKX Development B.V.
K.P. van der Mandelelaan 110
3062 MB Rotterdam