Gedurende het seizoen 2017-2018 zal naast het logo van KIKX, ook het logo van Terre des Hommes te zien zijn. Ook dit jaar draagt Bart van Sliedregt met zijn bedrijf KIKX Development op geweldige wijze bij aan ons team. Dit seizoen in de vorm van trainingspakken voor onze gehele selectie. 

Het is niet de eerste keer dat KIKX ons voorziet van een uniforme look. Al vijf jaar kleedt KIKX Leonidas Heren 3 in Adidas trainingspakken. 

 

Wat de samenwerking dit seizoen bijzonder maakt is dat ook het logo van Terre des Hommes dit jaar achterop onze trainingspakken staat. Wij als team, samen met Kikx, streven op deze manier het belang van organisaties als Terre des Hommes te benadrukken. 

 

Terre des Hommes vecht onder andere tegen de seksuele uitbuiting van kinderen in Azie en Oost-Afrika, evenals noodhulp voor kinderen in Afrika en kinderarbeid. De bijdrage die Terre des Hommes levert is onmisbaar en verdient aandacht van iedereen die het goed heeft in Nederland. Des te meer reden voor Leonidas Heren 3 en KIKX om deze organisatie een prominente plek op onze outfits te geven.

 

Wij danken Bart van Sliedregt en KIKX Development voor dit mooie initiatief. We zijn trots met deze combinatie van mooie bedrijven te lopen.