Op 21 juli 2016 leverde Dura Vermeer Rosmalen aan Klaverturn Vastgoed B.V. de enorme winkel van 1.860 m² bestemd voor LIDL te Raamsdonksveer op, om deze vervolgens direct te kunnen overdragen aan LIDL. In week 30 start LIDL met het afbouwen van de winkel waarna zij op 5 oktober haar deuren zal openen voor het winkelend publiek. Op 26 juli jl. werden de overige commerciële ruimtes aan de Keizersdijk opgeleverd aan de eigenaren. Frank van Disseldorp en Maurice Aarts, de twee ondernemers van WijmetAarts, zijn op exact dezelfde dag de trotse eigenaar geworden van Keizersdijk 14.

Sinds 2008 is WIJmetAARTS in Oosterhout gevestigd op de Heuvel 2.
WIJmetAARTS zal vanaf dit najaar de locatie Oosterhout verlaten en verhuizen naar Raamsdonksveer, Keizersdijk 14.

Alle ondernemers zullen nu snel aan de slag gaan met de verdere afbouwwerkzaamheden zodat zij de ruimtes snel echt in gebruik kunnen gaan nemen.

Wanneer je over de Keizersdijk rijdt is de metamorfose goed zichtbaar. De werkzaamheden aan de bibliotheek en de herontwikkeling Keizersdijk 21-23 zijn in volle gang. Binnen afzienbare tijd beschikt Raamsdonksveer over een prachtig vernieuwd centrum waar men als bewoner en ondernemer trots op kan zijn!