Op 21 juli 2016 leverde Dura Vermeer Rosmalen aan Klaverturn Vastgoed B.V. de enorme winkel van 1.860 m² bestemd voor LIDL op, om deze vervolgens direct te kunnen overdragen aan LIDL.

De overige dagwinkels gelegen aan de Keizersdijk volgden op één week erna. De trotse nieuwe eigenaren zijn hard bezig met het afbouwen van de ruimtes en Schoenhersteller Van Iersel heeft zijn mooie nieuwe winkel zelfs al geopend.

Net voor de opening van de LIDL op 5 oktober jl. werden door LIDL loten uitgedeeld aan het winkelend publiek. De wachtende bezoekers werden door de LIDL voorzien van koffie met appelgebak. De winnaar won 1 minuut gratis winkelen en was hiermee ook direct de eerste klant van deze nieuwe aanwinst voor Raamsdonksveer.

Na een korte speech door Bart van Sliedregt van KIKX Development BV en Wethouder Van Oort stonden de bezoekers te trappelen om de nieuwe winkel in te gaan en het uitgebreide assortiment te bekijken. De eerste 100 klanten ontvingen zelfs een vers boeket bloemen.

Milieuvriendelijk en energiezuinig
Het nieuwe filiaal in Raamsdonksveer kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energie zuinige aspecten. Zo is er bij de bouw onder meer gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Ook is het filiaal voorzien van 100% LED-verlichting, wat een fikse besparing oplevert. Dit filiaal beschikt tevens over een elektrische fietsenlader, waar de klanten van Lidl gratis hun fiets kunnen opladen.