Op dinsdag 21 januari 2014 plaatsten de gemeente Geertruidenberg en KIKX Development enerzijds en Lidl Nederland en KIKX Development anderzijds, de handtekeningen voor de herontwikkeling aan de Keizersdijk 14-24 te Raamsdonksveer.

Een belangrijke stap voor de revitalisering van het centrum van Raamsdonksveer was hiermee gezet!

Trots op wat wij sindsdien met elkaar hebben bereikt, delen wij u mede dat de realisatie van de nieuwe Lidl-supermarkt en de dagwinkels eind oktober 2015 echt van start is gegaan!

Feestelijke paal

Op woensdag  18 november 2015 vierden we de start met een feestelijke bijeenkomst. Een mijlpaal voor Raamsdonksveer, voor Lidl, voor de eerste kopers van een dagwinkel, voor Dura Vermeer Bouw Rosmalen, alle overige betrokkenen en natuurlijk ook voor KIKX zelf.

Op de bouwlocatie aan de Keizersdijk werd door Burgemeester Willemijn van Hees en Bart van Sliedregt, directeur van KIKX Development, onder begeleiding van de “Noeste Arbeiders” de officiële handeling verricht. Genodigden keken en luisterden onder het genot van een oliebol van Bakkerij Broeders uit Raamsdonksveer en warme choco of Glühwein verzorgd door het eveneens lokale restaurant De Witte Leeuw naar het spektakel.

Na de feestelijke handeling is het glas geheven in De Witte Leeuw en genoot men al napratend van de diverse heerlijke versnaperingen.

Het nieuwbouwproject Keizersdijk 14-24 bevindt zich aan de Keizersdijk in het gezellige historische kernwinkelgebied van Raamsdonksveer en is gelegen nabij het al bestaande P-terrein Touwbaan met 195 gratis parkeerplaatsen. De nieuwe commerciële ruimtes sluiten door de accenten in de gevels en nokhoogtes naadloos aan op het huidige, reeds gevarieerde gevelbeeld in de Keizersdijk.

Er is nog een aantal commerciële units beschikbaar voor verkoop of verhuur. Voor meer informatie kunt u terecht bij KIKX Development via (010) 475 55 74, via info@kikx.nl, of kijkt u op:
www.keizersdijk14-24.nl
www.kikxdevelopment.nl

Direct contact met de makelaars:
Joosen Bedrijfsmakelaars (0162) 51 35 29
Peter Joosen

Van de Water Makelaars (076) 524 15 55
Christianne Voeten