Nieuwe Rebranding GetYourKikx: Creativiteit, Flexibiliteit en Lef in de Schijnwerpers

 

GetYourKikx, voorheen bekend als Kikx, heeft een opwindende transformatie ondergaan met een gloednieuwe rebranding die de kernwaarden en energie van het merk weerspiegelt. Met een nieuw elan en een duidelijke visuele identiteit belichaamt het merk nu nog beter de essentie van wat het team vertegenwoordigt.

De nieuwe rebranding, website en bedrijfsvideo van GetYourKikx markeert een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf, waarbij de huidige waarden van het merk centraal staan. De bijpassende kleuren symboliseren de unieke benadering van het bedrijf bij vastgoedontwikkeling en transformatie waarbij lef, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. 

In nauwe samenwerking met Veersuals heeft GetYourKikx een grondig creatief proces doorlopen om ervoor te zorgen dat het nieuwe merk volledig in lijn is met de huidige visie en structuur van het bedrijf. Het doel was om niet alleen een esthetisch aantrekkelijke verandering door te voeren, maar ook om het teamgevoel en het bruisende enthousiasme van GetYourKikx te weerspiegelen.

Een hoogtepunt van deze rebranding is de nieuwe bedrijfsvideo, geproduceerd door Veersuals, die het verhaal achter de transformatie in beeld brengt. Deze video laat de toewijding en passie van het GetYourKikx-team zien, evenals de visie die hen drijft om gebouwen en locaties te transformeren naar levendige omgevingen.

De rebranding markeert niet alleen een visuele update, maar ook een versterking van de verbintenis van GetYourKikx met hun klanten, partners en het bredere publiek. Voor ons symboliseert dit de voortdurende groei van het bedrijf, evenals hun vastberadenheid om met creativiteit, flexibiliteit en durf te blijven innoveren.

Wij bedanken veersuals voor de fijne samenwerking en voor het gezamelijk creatief realiseren van onze nieuwe identiteit. Ons team kijkt er naar uit om je meer te vertellen over hoe we jou kunnen ondersteunen. Contacteer ons en GetYourKikx!