Op 5 oktober jl. werd er gestart met de verkoop van de laatste 19 woningen van het project ‘Wonen aan de Peppelweg’ in Rotterdam-Schiebroek. Ook de woningen van fase III zijn in een periode van twee maanden 100% verkocht. De woningen worden gebouwd, net zoals de overige fases, in de populaire ‘jaren ’30-stijl’ met de woonkwaliteit van nu. Bijna alle woningen in dit project hebben zeer ruime tuinen.

In januari 2017 wordt er gestart met de sloop van het laatste gedeelte van de hoogbouw welke plaats dient te maken voor de laatste 19 woningen. De eerste paal van deze laatste fase zal het tweede kwartaal van 2017 de grond ingaan.

De eigenaren van de eerste twee fases krijgen begin 2017 de sleutels overhandigd zodat zij snel de woningen kunnen gaan inrichten en betrekken.

Dit gebied vormt een harmonieuze eenheid met de wijk waarin vooral steeds meer (jonge) gezinnen zich helemaal thuis voelen. Wat blijft is de goede winkelstraat, de groene omgeving, de beschikbare scholen en het uitstekende openbaar vervoer naar zowel Rotterdam Centrum als de Haagse regio (Randstadrail!).

Het betreft een combinatieproject in samenwerking van KIKX Development BV en Dura Vermeer Zuid West. Het gehele project Wonen aan de Peppelweg kent in totaal 63 eengezinswoningen.

De verkoop van alle woningen van dit mooie project kwam tot stand mede dankzij TW-3 en Spindler Makelaars!