KIKX is al enige tijd donateur van www.rotterdammers4rotterdammers.nl, een netwerkgroep van Rotterdamse ondernemers die jaarlijks iets terug doen voor de stad. Zo ook op 10 januari jl. Er werd door R4R een Nieuwjaars diner voor 100 Rotterdamse weder opbouwers georganiseerd!

Dit gebeurde in samenwerking met Herman den Blijker & de donateurs van R4R. R4R liep al langer met de gedachten om de weder-opbouwers in ’t zonnetje te zetten. Na ruim 75 jaar wederopbouw van Rotterdam werd het tijd om de ondernemers van nu in contact te brengen met deze mooie groep mensen.

Op dinsdag 10 januari stelde het Worldhotel Wings zijn ontbijtzaal ter beschikking voor een ontvangst van 100 ouderen die kwamen genieten van een drie gangen diner. Dit diner werd bereid door niemand minder dan de Rotterdamse chef-kok Herman den Blijker. Samen met zijn bemanning vanuit Las Palmas en met hulp van de ondernemers van R4R als bediening en tafelheren/dames deden zij er alles aan doen om een prachtig diner te verzorgen voor deze 100 weder-opbouwers.

En om het jaar goed te beginnen hielp KIKX uiteraard mee tijdens deze bijzondere avond!