HC Feijenoord, opgericht op 10-10-2010, is de jongste hockeyclub in Rotterdam. De vereniging is opgericht met als doel een gezellige en sportieve plek te creëren waar mensen, jong en oud, met verschillende culturele achtergronden samenkomen op en rond het hockeyveld. Dit allemaal, midden in Rotterdam- Zuid op een steenworp afstand van de Kuip.


KIKX is reeds als vrijwillig lid toegetreden tot de HC Feijenoord sponsorcommissie en sinds een aantal weken is er door KIKX de mogelijkheid geboden Sander van Eijck, student Commerciële Economie zijn stage opdracht te vervullen. 
Hij gaat zich bezighouden met het schrijven van een marketingplan voor HC Feijenoord om het voortbestaan van de club helpen te waarborgen. Dit is voor iedereen een win-win situatie!


‘’Ik was op zoek naar een leerzame, motiverende stageplaats. Toen kwam Kikx Development met het idee om mij in te zetten voor HC Feijenoord. Ik hockey al heel mijn leven en speel in het eerste team van R.H.V. Leonidas, dus dit past mooi in mijn straatje. Daarnaast sprak de maatschappelijke betrokkenheid van de club mij erg aan. Zodoende ga ik HC Feijenoord helpen met het werven van nieuwe sponsoren en ga ik een marketingplan schrijven voor de vereniging. Marketing en communicatiebureau Perron 14 ondersteunen de hockeyclub en mij hier vrijwillig en kosteloos in”.