Twee ondernemers tekenden het koopcontract van de nieuwe commerciële ruimtes aan de Keizersdijk 14-24 te Raamsdonksveer. Daarmee is zeker dat Schoenenwinkel Van Iersel en Administratiekantoor Nabbe B.V. zich in 2016 vestigen in het gerevitaliseerde winkelgebied.

De Keizersdijk ondergaat vanaf eind 2015 een transformatie met als doel de revitalisering van het commerciële gebied. Dit  plan kreeg op 26 augustus jl. definitief groen licht. Onderdeel van het revitalisatieproject door KIKX Development B.V., is de LIDL-supermarkt die aan de kant van parkeerterrein Touwmarkt zal verrijzen. Ook de commerciële ruimtes, zes in totaal, vallen binnen het project. Verwacht wordt dat de panden na de zomer van 2016 in gebruik worden genomen. Nog later staat een nieuwe bibliotheek op de planning.

Met de verkoop van de twee ruimtes aan Schoenenwinkel Van Iersel en Administratiekantoor Nabbe B.V. (lid van de Kompas adviesgroep), worden nog vier ruimtes zowel te koop als te huur aangeboden. Dit wordt gedaan door de lokale makelaar Joosen Bedrijfsmakelaars. De ruimtes kunnen indien gewenst aan elkaar geschakeld worden en zijn geschikt om verschillende commerciële functies te vervullen, zoals winkel, kantoorpand of horecagelegenheid. De gemeente en projectontwikkelaar KIKX verwachten op deze manier een breed scala aan ondernemers aan te spreken en zo de dynamiek van het winkelgebied te stimuleren.

Voor informatie over verkoop of verhuur van de commerciële ruimtes kunt u terecht bij KIKX Development via (010) 475 55 74, via info@kikx.nl, of kijkt u op:
www.keizersdijk14-24.nl
www.kikxdevelopment.nl

Direct contact met de makelaars:
Joosen Bedrijfsmakelaars (0162) 51 3529