Op woensdag 1 juli 2020 vanaf 17.00 uur start de digitale verkoop van project Het Bosbad in Meerhoven-Eindhoven op www.woneninhetbosbad.nl

De woningen

Aan de rand van de groene wijk Meerhoven wordt straks een nieuw stuk bosrijk landschap aangelegd, waarin dit iconische kleinschalige appartementengebouw met bijzondere vormgeving uitstekend tot zijn recht komt. In totaal komen er 20 luxe en duurzame appartementen in Het Bosbad.

In totaal komen er 20 luxe appartementen in drie verschillende woningtype in Het Bosbad. Het project bestaat uit twee gebouwdelen van 8 en 12 appartementen, welke omsloten worden door ruime balkonterrassen. Alle woningen worden uitgevoerd als 3, 4 of 5-kamer appartement en beschikken standaard over luxe sanitair, vloerverwarming en duurzame (gasloze) installatie voor een lage energierekening.

Het project scoort een gemiddelde GPR van 8.7 en binnen Het Bosbad staan circulariteit en demontabel bouwen hoog in het vaandel. Het past dan ook in de ambitie van KIKX voor de komende jaren om zich te richtten op de realisatie van duurzame en onderscheidende woningbouwprojecten.

Eind Mei is het bouwplan positief beoordeeld door de welstandscommissie van de gemeente Eindhoven en werd omschreven als een van de meest aansprekende bouwplannen in Eindhoven van het moment. Dat is met recht iets om trots op te zijn!