Bent u ooit zo verliefd geweest dat dat u er alles voor overhad?
Bent u ooit zo verliefd geweest dat niks te veel was?
Bent u ooit zo verliefd geweest dat 2045 km fietsen geen probleem Is?

Nou Thomas Cords is het!

Toen Thomas 1 ½ jaar geleden stapel verliefd werd op het meisje van zijn dromen, die toen al aankondigde dat ze voor een half jaar naar Madrid zou gaan voor haar studie!, hij dacht: “Dat is pas over een poosje, we gaan wel zien hoe het loopt!.

De tijd gaat natuurlijk enorm snel als je op een wolk zit en nu is dat half jaar dus aangebroken en zit zijn Juliette 2045 km van hem vandaan in het zonnige Madrid. Natuurlijk moet en zal hij haar gaan bezoeken!

Hij kon dat van zijn spaarcenten doen waar hij hard voor gebikkeld heb een ticket boeken, echter hij wilde haar echt op een ludieke wijze gaan bezoeken. En tja, daar moest hij wat voorover hebben!

Hij wilde dat niet zomaar doen; Hij is onderweg met de fiets! 2045 km van Rotterdam naar Madrid Plaza mayor. Het is niet zomaar iets maar hij denkt dat het hem heel wat meer oplevert dan een warm bed bij de finish.

Dit is natuurlijk een bijzondere prestatie. Nu heeft Thomas samen KIKX gezocht naar sponsoren die deze tocht hebben mogelijk gemaakt. Liefde overwint alles! Met dank aan de overige sponsoren!

Inmiddels is Thomas Avollon gepasseerd en al aardig op weg!