Op 22 september jl. organiseerde KIKX Development BV voor de tweede maal een event voor haar relaties met een management ondersteunende functie.

Door het enorme succes en het leuke programma van vorig jaar was het een uitdaging om dit jaar weer een gezellige en nuttige dag ervan te maken.

Na de ontvangst op de SS Rotterdam onder het genot van koffie en een lekkernij trokken we onder begeleiding van een gids over Katendrecht. Een schiereiland tussen de Rotterdamse Rijnhaven en Maashaven met een roemruchte historie. Vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, maar nu een bruisend stadsdeel met rauwe randjes. Katendrecht zit de laatste jaren in de lift; er is volop geïnvesteerd in renovatie, de bouw van nieuwe woningen en voorzieningen.

Na de rondleiding gebruikte we gezamenlijk de lunch in Verhalenhuis Belvédère. De missie van het Verhalenhuis is mensen en gemeenschappen in de hedendaagse stad zichtbaar maken middels kunst, cultuur en (persoonlijke) verhalen. Volksgerechten staan dagelijks op de keukentafels in de stad welke zijn bereid door één van de gastkoks.

Na de lunch gingen we ‘rapiedo’ naar Theater Walhalla. Daar sloten we de dag af al kijkend naar het hilarisch trio. “De Tunes”.

Dames bedankt! Zonder jullie enthousiasme was deze bijzondere kennismaking niet mogelijk geweest.