Op 5 september jl. is VOF Peppelweg gestart met de verkoop van Fase I van het project ‘Wonen aan de Peppelweg’ in Rotterdam-Schiebroek. De 26 woningen in de populaire ‘jaren ’30-stijl’ met de woonkwaliteit van nu en met ruime tuinen, zijn in een periode van drie maanden 100% verkocht.

De hoogbouw van het laatste deel van de winkelstraat maakt  na de huidige sloop plaats voor 18 woningen van Fase II, in zes woningtypes en dezelfde aansprekende architectuur als Fase I, die zo passend is voor Tuindorp Schiebroek.

Omdat het animo voor Fase I enorm was, besloot VOF Peppelweg nog dit jaar te starten met de verkoop van Fase II. Op 2 december ging Fase II digitaal in verkoop. Alle mensen die zich (eerder) hadden aangemeld, ontvingen de benodigde stukken om zich in te schrijven.

Naar verwachting zullen ook deze 18 woningen snel verkocht worden. De locatie is gewild en de VON-prijs van een woning is vanaf € 257.500,-. Hiervoor krijgt de koper een woonoppervlak van ca. 116 m², op eigen grond met een voor- én achtertuin. Ook is de momenteel lage hypotheekrente aantrekkelijk om te kopen.

Na de fasegewijze realisatie van het gehele project van totaal 63 eengezinswoningen, fase III telt dus de laatste 19 woningen en gaat naar verwachting tweede helft 2016 in verkoop, vormt dit gebied een harmonieuze eenheid met de wijk waarin vooral steeds meer (jonge) gezinnen zich helemaal thuis voelen. Wat blijft is de goede winkelstraat, de groene omgeving, de beschikbare scholen en het uitstekende openbaar vervoer naar zowel Rotterdam Centrum als de Haagse regio (Randstadrail!).

U kunt zich inschrijven via WONENAANDEPEPPELWEG.NL.

Meer informatie krijgt u via Spindler NVM Makelaars (010 418 05 15) of TW3 Makelaars