Beijerlandse Brug – Rotterdam

Home / / Beijerlandse Brug – Rotterdam

BESCHRIJVING

Het gezamenlijk optrekken met de gemeente Rotterdam is een belangrijke succesfactor geweest voor deze ontwikkeling aan de Beijerlandselaan. KIKX oriënteerde zich daarbij op gebruikers die de wijk en het winkelgebied kunnen versterken. Supermarktketen Dirk en diverse lokale ondernemers zijn de ingrediënten die bijdragen aan een mooie (en voorspoedige) afronding van de Boulevard op Zuid.

De ‘Beijerlandse Brug’ is met een supermarkt, 6 dagwinkels, 25 koopwoningen en 117 eigen parkeerplaatsen een flinke ingreep in de wijk. Belangrijker is nog dat de passage in het project de achtergelegen wijk verbindt met de Beijerlandselaan. Daarnaast maakt de toevoeging van betaalbare koopappartementen het mogelijk voor de bewoners om voor het eerst een woning in hun eigen wijk te kopen. Hierdoor ontstaat er doorstroming en wordt tegelijkertijd koopkracht vastgehouden.

Op 10 oktober 2012 zijn wij gestart met de bouw. Anderhalf jaar later, op vrijdag 11 april 2014, zijn de winkels opgeleverd aan de huurders en belegger en tijdens de feestelijke opening van de nieuwbouw op 25 mei 2014 hadden 25 van de 25 woningen een gelukkige eigenaar gevonden!

PROJECTVIDEO

OPDRACHTGEVER

DOEL

OPLEVERDATUM

Related Projects