Bosbad – Eindhoven

Home / / / Bosbad – Eindhoven

BESCHRIJVING

Bosrijk volop in ontwikkeling

Bosrijk is volop in ontwikkeling. Daarbij spelen duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit en spraakmakende architectuur een belangrijke rol. Het bestaande landschap is uitgangspunt voor de bouwontwikkeling. Het wonen in het landschap wordt vormgegeven als ‘beelden in een beeldentuin’. De ruimte om de woningen heen is in feite de tuin van de bewoners van Bosrijk.

Het Bosbad

Het Bosbad  bestaat uit 20 luxe appartementen in een bosrijke setting en de appartementen beschikken over 95 tot 140m² woonoppervlakte. De appartementen zijn bijzonder duurzaam en bieden veel licht en ruimte. Bovendien beschikt elk appartement over een eigen parkeerplaats in de half verdiepte stallinggarage.

Het gebouw is evenwichtig vormgegeven met natuurlijke materialen, mens- en milieuvriendelijk gebouwd en nauw verbonden met het bomenrijke parklandschap. Opvallend zijn de slanke buitenruimtes, ondersteund door houten boomstammen, die volledig rondom het gebouw lopen. Elke appartement heeft daardoor een riante woning brede buitenruimte.

Het geheel ligt iets verhoogd in het landschap door de half verdiepte in het landschap opgenomen parkeergarage.

KIKX Development gaat haar plannen nu verder uitwerken. Naar verwachting wordt in de eerste helft van 2020 al gestart met de verkoop.

Bekijk voor meer informatie onze project website op: https://www.woneninhetbosbad.nl/bospad

OPDRACHTGEVER

DOEL

OPLEVERDATUM

Related Projects