Carnisse3hoek – Rotterdam

Carnisse3Hoek is een zichtlocatie, op de hoek van de Pleinweg en Katendrechtse Lagedijk. Wat hier gemaakt is moet een sneeuwbaleffect hebben, een positieve impuls voor de wijk Charlois. Het mooie ontwerp heeft de vorm van een driehoek met op de begane grond winkelfuncties met o.a. een Aldi supermarkt en daarboven 34 koopappartementen.

OPDRACHTGEVER

Gemeente Rotterdam

DOEL

De leefbaarheid en het ondernemerschap binnen de Rotterdamse wijk Carnisse nieuw leven in blazen door het ontwikkelen van een hoogwaardig woon- en winkelaanbod.

OPLEVERDATUM

2010

Toen KIKX door de gemeente Rotterdam geselecteerd werd voor de ontwikkeling van een winkelwooncomplex op ‘Zuid’, waren we bijzonder trots. Het zien van potentie, ook wanneer het om een “moeilijke wijk” gaat, daarvoor oplossingen te bedenken en een daadwerkelijke bijdrage te leveren, dat geeft ons voldoening. Met de Carnisse3Hoek kreeg samenwerken met de Gemeente een gezicht. Gedeelde visie en openheid (bijvoorbeeld door wederzijds volledig inzicht te geven in planningen en de financiën) zijn de basis voor onze samenwerking geweest.

De oplevering van het geheel verhuurde en verkochte project heeft plaatsgevonden in februari 2010. De parkeeroplossing middels een parkeerdek op de 1ste verdieping en de, voor de buitenwereld, afgesloten buitenruimte zijn tot op heden van grote waarde voor de bewoners.

Recente Projecten

Nieuwbouw

De Hofdame

Barendrecht

Nieuwbouw

Het Bosbad

Eindhoven

Commercieel

Nieuw Kralingen

Rotterdam